0
Items : 0
Subtotal : Ft
View CartCheck Out
Minősítés
DIN EN ISO 9001:2008
E-mail
sanuzellasportline@gmail.com
Telefon
0670 7434787
Kérjen ajánlatot!
0
Items : 0
Subtotal : Ft
View CartCheck Out

Dr. Wolz Zell GMBH történelem

Szívünkön viseljük a minőséget!

Nagy múltú 50 éves.-éves cég mely első generációs  a Német étrendkiegészitő gyártók között!

A Sanuzella® ZYM sportlinet gyártója  Dr Wolz Zell GMBH székhelye: Geisenheim / Rheingau. 1969 óta fejleszt,és gyárt nagyon hatékony kiegészítőket. Dr. A Wolz készítmények a világ több országában kaphatóak. A szélekörű kapcsolatoknak köszönhetően,és a folyamatos kommunikáció az ​​orvosokkal, klinikákkal és tudósokkal támogatják az innovatív kutatásit.Ma már nemzetközileg is az egész világon elismert cég.A Wolz eljárás pedig az egész világon elismert a szakemberek körében.

Siegfried Wolz megalapozta a társaság alapítását. A biotechnológiai mérnök Dr. Prof. Lynen Feodor az A koenzim élesztősejtekből történő izolálásáról. Ehhez a kutatáshoz Dr. Lynen 1964-ben a Nobel-díj az orvostudományban. Siegfried Wolz ezután folytatta a kutatást a saját vállalkozásában. Egy speciális oxigénerjesztési eljárás segítségével végül sikerült olyan enzimes élesztősejteket termesztenie, amelyek biológiailag aktívak maradnak, és az emberi sejthez való hasonlóságuk miatt sok pozitív hatással vannak a testre. Élesztősejtek Dr. Manapság a Wolz képezi a nagyon sikeres és bevált előkészületek alapját, ideértve a Sanuzella ® ZYM sportlinet is.

Angela Wenzel -Wolz: “Édesapám (Siegfried Wolz). Dr. Feodor Lynen professzor Nobel-díjas tudóssal együtt vett részt az élesztősejtek izolálásában. 1969-től kezdve kutatta és tenyésztette saját vállalkozásában az enzim-élesztősejteket. Merész úttörőként eltántoríthatatlanul meg volt győződve arról, hogy az enzim-élesztősejtekkel jelentősen hozzájárulnak az emberi test sejtjeinek egészséges táplálásához, mint a teljes szervezet egészségmegtartásának alapjához. A testvérem, Dr. Georg Wolz és jómagam is nagyon örülünk annak, hogy folytathatjuk édesapánk életművét. A Dr. Wolz® Enzim-élesztősejtek különlegessége abban rejlik, hogy hihetetlenül gazdagok létfontosságú enzimekben, vitaminokban, ásványi anyagokban és értékes nyomelemekben.”

Dr. Georg Wolz: “Az édesapánk által kifejlesztett különleges gyártási eljárás segítségével az enzim-élesztősejtek értékes hatóanyagai biológiailag aktívak maradnak. Az emberi test könnyebben képes felvenni a biológiai hatóanyagokat, mint a szintetikus anyagokat. Fontos, hogy megtartsuk a hatóanyagok természetes biológiai hatását. Ez is az oka annak, hogy a Dr. Wolz® Enzim-élesztősejtek soha nem kaphatók „száraz” formában, azaz tabletta vagy por alakban. Az az izgalmas a Dr. Wolz® Enzim-élesztősejtekben, hogy pontosan ott nyújtanak támogatást az emberi testnek, ahol az erő és a teljesítőképesség ered: az emberi test sejtjeiben. A Dr. Wolz® Enzim-élesztősejtek a mitokondrium, a sejtekben lévő „erőmű” életelixírje. Védelmet nyújtanak a szabad gyökök ellen és a testsejtek táplálékát jelentik.”

Szívünkön viseljük a minőséget!

A Dr. Wolz Zell GmbH rendelkezik a nemzetközileg elismert DIN EN ISO 9001:2008minőségbiztosítási rendszerrel, melynek során első helyen áll az ügyfélorientáltság, valamint a termelési folyamatok ellenőrzése és átfogó jobbítása. Fontos az élelmiszeriparra vonatkozó biztonsági rendszer, melyet a tanúsított HACCP koncepció garantál, így az esetleges mikrobiológiai, vegyi és fizikai veszélyforrások már a gyártás alatt felismerhetők, és kiküszöbölhetők.