0
Items : 0
Subtotal : Ft
View CartCheck Out
Minősítés
DIN EN ISO 9001:2008
E-mail
sanuzellasportline@gmail.com
Telefon
0670 7434787
Kérjen ajánlatot!
0
Items : 0
Subtotal : Ft
View CartCheck Out

Hogyan készül a Sanuzella Zym Sport

Enzim élesztősejtek Dr. Wolz® – egyedülálló természetes termék!

A testünk 100 billió sejtből áll. Ezek
szervezetünk építőanyagai, amelyből a
testünk felépül. Minden egyes sejt
(idegsejt, izomsejt, bőrsejt, belső szerveink sejtjei) meghatározott szerepet tölt be. Ez azt jelenti, hogy minden sejt fontos a szervezetünk és
egészségünk számára. Sejtjeinket sajnos sok támadás éri. Mindenekelőtt a szabad gyökök
károsítják a sejtek alkotórészeit. Ha ez a károsodás túl súlyos, a sejtek nem tudják betölteni
feladatukat.

A világhirű Oxigén-enzim élesztősejt fermentáció Dr. Wolz-folyamat.

Az enzim élesztősejtek évek kutatásának eredményei. Ezeket egy speciális gyártási folyamatban állítják elő, amely több napig tart – az oxigén-enzim fermentációval a speciális Dr. Wolz-folyamat – oxigénnel
termesztik egy kiválasztott tápanyag talajon másodlagos növényi anyagokból, vitaminokból, ásványi anyagokból és nyomelemekből. Ez a folyamat egyedülálló, mivel biztosítja, hogy az élesztősejtek biológiailag aktívak
maradjanak.

Minden egyes enzim élesztősejt Dr. A Wolz hordozója e számos bioaktív tápanyagnak, amelyeket természetes formában tartanak fenn – mint a sejtből származó természetes gyógyszertár. Az élesztősejtekben és az emberi sejtekben az összes fontos folyamat megegyezik vagy hasonló, így felhasználhatók a sejtbiológiai kutatásokban. A Zell Oxygen® készítmények milliárd friss enzim élesztősejtet tartalmaznak!

Az enzim-élesztõsejtek nem hasonlíthatók össze a többi élesztõkészítménnyel. A gyártási folyamat garantálja:

  • Hogy lehetetlen az élesztősejtek enzimszintjének növelése az emberi testben!
  • Mivel az enzim élesztősejteket nem érintik semmilyen hevítési vagy szárítási folyamat, például élesztőtabletták vagy élesztőpor, az összes bevált összetevő természetes, sértetlen állapotban marad.
  • A sejttartalom optimális felszívódása a bélben zajlik, amelyet az enzim élesztősejtek gyomor- és epesavval szembeni rezisztenciája tesz lehetővé!

A Sanuzella® ZYM alapja a híres Dr Wolz enzim élesztősejtekre alapszik.Ezen enzim élesztősejtek mindegyike nagyon gazdag enzimcsoportokat (kb. 2000), aminosavakat, ásványokat, nyomelemeket és vitaminokat tartalmaz.

Az enzim élesztősejteket oxigén-enzim fermentációval állítják elő a speciális Dr. Wolz-folyamat. Ebben a komplex folyamatban az enzim élesztősejtek tiszta tenyészetként növekednek oxigén hozzáadásával (aerob). Ezért tartalmazzák az aktív sejtek összes enzimet, vitaminokat, ásványi anyagokat és nyomelemeket, ugyanúgy, mint az emberi sejtben. Mivel az élesztősejt sokkal hasonlít az emberi sejthez, mint a növényi vagy állati sejtek. Ez az oka annak, hogy az élesztősejtek nagy jelentőséggel bírnak az orvosi kutatásban. Az enzim élesztősejt genetikai terve több mint 70 százalékkal hasonlít az ember által korábban dekódolt mintához. Ez a magas szintű megállapodás és a speciális gyártási folyamat nagyon jó felszívódást és biohasznosulást biztosít. Ezenkívül az élesztősejt enzim sejtmembránja védi a beépített létfontosságú anyagokat a gyomorsavtől. Az összetevők csak a vékonybélben szabadulnak fel.

A Sanuzella® ZYM napi adagja körülbelül 100 milliárd friss enzim élesztősejtet tartalmaz Dr. Wolz®, mindegyik sejtben 50-100 mitokondriális DNS-sel támogatja a sejt energiaellátását!

Mik az enzim élesztősejtek?
 

Itt található egy magyarázó film, amely világosan elmagyarázza, hogyan termelnek enzimes élesztősejtek és miért olyan értékesek.

https://youtu.be/0Tv3_T9kAng