0
Items : 0
Subtotal : Ft
View CartCheck Out
Minősítés
DIN EN ISO 9001:2008
E-mail
sanuzellasportline@gmail.com
Telefon
0670 7434787
Kérjen ajánlatot!
0
Items : 0
Subtotal : Ft
View CartCheck Out

Training

A csúcsteljesítmény nemcsak az edzést igényli!

Ha sikeres akar lenni a sportban és elérni a legjobb teljesítményt, keményen kell edznie. Az intenzív képzésen kívül számos más szempontot is figyelembe kell venni, amelyeket a gyakorlatban néha alábecsülnek és ezért elhanyagolnak:

  • Szabad gyökök : Ezek a sejtkárosító oxigénmolekulák nagymértékben intenzív légzés útján jönnek létre, különösen a sport során, és ezeket semlegesíteni kell.
  • Regeneráció : Intenzív edzés után a test különösen érzékeny (“nyitott ablak effektus”). Ezért az immunrendszer helyreállítása és megerősítése különösen fontos.
  • Táplálkozás : Az edzés során a testnek fokozott szükség van a mikrotápanyagokra. Általános szabály, hogy ezeket a normál étrend részeként nehéz elfogyasztani. Megfelelő étrend-kiegészítők pótolhatják ezt a hiányt.
  • Bél : A bélnek számos fontos funkciója van, amelyeket nem szabad alábecsülni, különösen az edzés szakaszában. Ide tartoznak többek között a víz és az elektrolit egyensúly szabályozása, az energia egyensúly és az immunvédelem. Az egészséges bélflóra ezért rendkívül fontos, különösen a sportolók számára.
  • A sejtek oxigénellátása : A sportban használt szerveket különösen intenzíven kell ellátni oxigénnel az edzés során. Minden olyan intézkedés, amely javítja a sejtek oxigénfelvételét, szintén hozzájárul a teljesítmény növekedéséhez.

 

Olvassa el a hasznos információkat a regeneráció, immunrendszer és a teljesítmény javítása témáiról a következő oldalakon.