0
Items : 0
Subtotal : Ft
View CartCheck Out
Minősítés
DIN EN ISO 9001:2008
E-mail
sanuzellasportline@gmail.com
Telefon
0670 7434787
Kérjen ajánlatot!
0
Items : 0
Subtotal : Ft
View CartCheck Out

Sanuzella minőség,garancia

Kiváló minőség garantált

A különleges minőségű Dr. Wolz készítmények

Bízhat benne: A legmagasabb színvonalon állítottuk elő előkészítéseink és gyártási folyamataink minőségét. Különös jelentőséget tulajdonítunk.

  • Dr. Wolz ragaszkodik a biológiai anyagok jó biológiai hozzáférhetőségéhez is. Ok: A létfontosságú anyagok hatékonysága akkor a legjobb, ha természetes formájukban és szinergetikus összetételükben felszívódnak.
 

  • A Dr. Wolz Zell GmbH rendelkezik a DIN EN ISO 9001: 2008 szerinti nemzetközileg elismert minőségi tanúsítvánnyal (fejlesztési, gyártási és értékesítési területeken), valamint tanúsított HACCP-koncepcióval. A tanúsítási követelmények teljesítésével .Dr Wolz Zell GmbH igénye a legmagasabb szintű minőség, az ügyfelek elégedettsége és a minőségirányítás folyamatos fejlesztése érdekében.

Enzim élesztősejtek:Wolz® eljárás- a világon egyedülálló természetes termék!

 

Az enzim élesztősejtek évek kutatásának eredményei. Ezeket egy speciális gyártási folyamatban állítják elő, amely több napig tart – az oxigén-enzim fermentációval a speciális Dr. Wolz-folyamat – oxigénnel
termesztik egy kiválasztott tápanyag talajon másodlagos növényi anyagokból, vitaminokból, ásványi anyagokból és nyomelemekből. Ez a folyamat egyedülálló, mivel biztosítja, hogy az élesztősejtek biológiailag aktívak
maradjanak.

Minden egyes enzim élesztősejt Dr. A Wolz hordozója e számos bioaktív tápanyagnak, amelyeket természetes formában tartanak fenn – mint a sejtből származó természetes gyógyszertár. Az élesztősejtekben és az emberi sejtekben az összes fontos folyamat megegyezik vagy hasonló, így felhasználhatók a sejtbiológiai kutatásokban. A Zell Oxygen® készítmények milliárd friss enzim élesztősejtet tartalmaznak!

Az enzim-élesztõsejtek nem hasonlíthatók össze a többi élesztõkészítménnyel. A gyártási folyamat garantálja:

  • Hogy lehetetlen az élesztősejtek enzimszintjének növelése az emberi testben!
  • Mivel az enzim élesztősejteket nem érintik semmilyen hevítési vagy szárítási folyamat, például élesztőtabletták vagy élesztőpor, az összes bevált összetevő természetes, sértetlen állapotban marad.
  • A sejttartalom optimális felszívódása a bélben zajlik, amelyet az enzim élesztősejtek gyomor- és epesavval szembeni rezisztenciája tesz lehetővé!