0
Items : 0
Subtotal : Ft
View CartCheck Out
Minősítés
DIN EN ISO 9001:2008
E-mail
sanuzellasportline@gmail.com
Telefon
0670 7434787
Kérjen ajánlatot!
0
Items : 0
Subtotal : Ft
View CartCheck Out

Legálisan,nagyobb teljesitmény dopping nélkül

A Sanuzella (R) ZYM doppingmentes!

Nagyszerű hatásai miatt azt gondolhatja a sportoló, hogy a Sanuzella ZYM sportline doppinghoz hasonló. Nem is téved mivel kimutathatóan teljesitménynövelő is. Viszont a Sanuzella zym csak természetes anyagok kombinácója mely edyedülálló a világon a tiltott anyagok egyáltalán nem állnak rendelkezésre a termékben. Ezt a kölni Német sportgyetem rendszeresen hivatalosan is megerősíti. A versenyző sportolók tehát habozás nélkül beépíthetik a Sanuzella ZYM-et étrendjébe. 

Cologne List® – önkéntes elkötelezettségünk a tiszta sport iránt

A Sanuzella® ZYM sportvonal-termékünk a Köln-listán található, olyan termékek esetében, amelyek minimálisra csökkentik a dopping kockázatát.

A Köln List® egy olyan kezdeményezés, amely megelőzi a doppingelleket, és felsorolja azokat az étrend-kiegészítőket (NEM), amelyeket kiválasztott doppingelő anyagok esetében egy olyan laboratórium tesztelt, amely a világ vezető szerepe a dopping anyagok NEM elemzésében.

A Köln List® partnereként nagyobb átláthatóságot biztosítunk egy nagyon heterogén piacon, és támogatjuk a sportolókat, csapatokat, klubokat és egyesületeket e termékek értékelésében.

A Köln List® nemcsak nélkülözhetetlen partner a csúcsminőségű és versenyképes sportokban, hanem a szabadidős és szabadidős sportolók számára is, mert ki akarja használni olyan termékeket, amelyek tiltott anyagokat tartalmazhatnak, és így egészségügyi kockázatot jelentenek?

További információk: www.koelnerliste.com