0
Items : 0
Subtotal : Ft
View CartCheck Out
Minősítés
DIN EN ISO 9001:2008
E-mail
sanuzellasportline@gmail.com
Telefon
0670 7434787
Kérjen ajánlatot!
0
Items : 0
Subtotal : Ft
View CartCheck Out

Mikor érdemes szedni

Kifejezetten sportolók számára kifejlesztett készítmény az immunrendszer normál működéséhez 2 , a fáradtság és a kimerültség csökkentésére 1, valamint a sejtek oxidatív stressz elleni védelmére 4 . 

A Sanuzella® ZYM sportline pozitiven támogatja

  • a gyorsabb regenerálást,
  • növeli teljesítményed 
  • csökkenti a fáradékonyságot.

Bárki, aki magas teljesítményt nyújt vagy szabadidős sportolóként szeretne csúcsteljesítményt elérni, keményen és mindenekelőtt következetesen kell edzenie. Azonban az edzés önmagában gyakran nem elegendő a csúcsteljesítmény eléréséhez.A táplálkozás mikrotápanyagokban gazdag étrend mellett mind a regenerációs idő, mind a sejtek oxigénellátása nagyon fontos szerepet játszik.

Ezért

A Sanuzella® ZYM sportline-nal Dr Wolz kifejlesztett egy olyan készítményt, amely nemcsak az élesztősejt-enzimek segítségével biztosítja a mikroelemek sokaságát, hanem pozitívan befolyásolhatja az 1.3 regenerációs képességét is . Ez lehetővé teszi, hogy az edzéseken és a versenyeken nyújtott teljesítményét teljesen természetes módon pozitivan támogassa.

Főleg azok a versenysportlók számára ajánlott akik kettős terhelésnek vannak kitéve vagy sérülésből jönnek vissza vagy folyamatos nagy intenzitású erőteljes terhelés alatt vannak,vagy azok a profi vagy amatőr sportolók számára akik szeretnék  még támogatni a teljesitményüket.

Egész éven  át a benne lévő összetevőkkel az edzésekhez,és a versenyekhez folyamatosan pozitívan befolyásolják az regenerációt , az immunrendszert ,és az edzés teljesítményt.

Egy speciális termék, amelyet speciális biológiai eljárással állítanak elő igy nem tartalmaz semmilyen káros összetevőt nincsen semmi mellékhatása,nem tartalmaz mesterséges anyagot,sem tartósitószert vagy hozzáadott cukrót.