0
Items : 0
Subtotal : Ft
View CartCheck Out
Minősítés
DIN EN ISO 9001:2008
E-mail
sanuzellasportline@gmail.com
Telefon
0670 7434787
Kérjen ajánlatot!
0
Items : 0
Subtotal : Ft
View CartCheck Out

Sanuzella Zym

Sanuzella® ZYM sportline- a jobb teljesítmény érdekében az edzésen és a versenyeken.Nemzetközlieg is elismert dopping nélküli hatékony teljesitmény fokozó.

A Sanuzella® ZYM sportsline egy tudományosan tesztelt klinikailag bebizonyitott kombinációs készítmény, amelyet kifejezetten a versenysportolók számára fejlesztettek ki a hatékony teljesítmény növelésére,állóképességünk támogatásáért ,A fáradtság valamint a regenerációs idő lecsökkentésére.

Professzionális vagy amatőr?:

A magasfokú intenzív sportolás a szabad gyökök miatt az izomsejtek stresszét okozza. Ebben a regenerációs szakaszban az immunrendszer inkább a sejttörmelék tisztításával, mint a fertőzésekkel szembeni védelemmel foglalkozik. Növekszik a fogékonyság és a sérülések, kevesebb edzés és teljesítmény lehetséges. A szakértők ezt a fázist „nyitott ablaknak” hívják.

A Sanuzella spotline az izomsejteket speciálisan kiválasztott biológiai összetevökkel látja el,amelyek komoly magasfokú intenzitás mellett folyamatos fontos támogatást jelentenek a szervezetnek.Ezért támogatja a teljesitményünk fokozását,állóképességet,regenerciós idő lecsökkentését,izomzat fáradékonyságának gyorsabb regenerálódásást kifrissülését.

A Sanuzella sportlinet olyan élesztősejtek képezik ennek a pozitív hatásnak az alapját melyett a sportolók, valamint a szakmai stressz alatt álló emberek számára kiválóan tud segiteni.Azért mert ellátják a szervezetet olyan alapvető tápanyagokkal, amelyek támogatják az immunrendszert és az izom anyagcserét. Az enzim élesztősejt-készítmények aminosavakat, ásványi anyagokat, nyomelemeket tartalmaznak, nagy arányban a szelént és az antioxidáns vitaminokat. A Sanuzella® ZYM sportvonal különféle fitokémiakat, flavonoid kivonatokat és a Q10 koenzimet is tartalmaz.