0
Items : 0
Subtotal : Ft
View CartCheck Out
Minősítés
DIN EN ISO 9001:2008
E-mail
sanuzellasportline@gmail.com
Telefon
0670 7434787
Kérjen ajánlatot!
0
Items : 0
Subtotal : Ft
View CartCheck Out

Mit tartalmaz(összetevők) a Sanuzella Zym Sport

Kombinativ készitmény edzéshez és versenyhez.

Sanuzella sportline a világon egyetlen egy olyan dopping mentes természetes kombinativ termék melyet a tulajdonságait klinikailag is bebizonyitottak.

A Sanuzella® ZYM nagy hatásának titka a fő összetevője – a híres enzim élesztősejtek Dr. Wolz®. 

  • Ezen enzim élesztősejtek mindegyike nagyon gazdag aktivitási spektrumot tartalmaz enzimcsoportokban (kb. 2000), aminosavakban, ásványi anyagokban, nyomelemekben és vitaminokban.

Az élesztősejtek enzim alapvető tápanyagokkal látják el a szervezetet, amelyek biológiai tulajdonságaik révén támogatják az immunrendszert 1 és az anyagcserét 2 . Tartalmaznak aminosavakat, ásványi anyagokat, magas szeléntartalmú nyomelemeket és antioxidáns vitaminokat. A Sanuzella® ZYM sportvonal különféle fitokémiakat, flavonoid kivonatokat és a Q10 koenzimet is tartalmaz. 

A Sanuzella ZYM egy speciális élesztősejteket tartalmaz, amelyet egy speciális biológiai eljárás során állítanak elő. Az élesztősejtek enzimjeit természetes aktív összetevőik bősége jellemzi.A készítmény világon egyedülállóan fitokémiai anyagokat is tartalmaz – bioaktív anyagokat,amelyeket a növények termelnek, hogy megvédjék magukat a környezeti hatásoktól, pl. B. paradicsomból származó likopin,és a citrusfélék flavonoid kivonata, úgynevezett hesperidin.

Napi adag kapszula adag formájában 30 mg Q10 koenzimet adunk hozzá,ez a testsejtek természetes része, amely megtalálható a sejtek légzési láncában. 

        A Sanuzella® ZYM sportline nagy mennyiségű mikrotápanyagot tartalmaz, amelyek, akárcsak a gyümölcsök és zöldségek, megmaradnak természetes mátrixukban, ezért könnyen felszívódnak és felhasználhatók a testben. A világ híres enzim élesztősejtek Dr. Wolz®, amelyben a tápanyagokat és mikrotápanyagokat speciális erjesztéssel, néhány napig tartják, oxigénellátással, 32 Celsius fokon. A létrehozott élesztősejtek biológiailag aktívnak tartják az értékes összetevőket. Ez azt jelenti: a hatóanyagok valójában ugyanolyan jelen vannak a természetben. Ezért az emberi test jobban felszívódhat és felhasználható, mint a szintetikus anyagok. 

Ampulla

Pro/20ml

NRV

     

Vitamin B1

3,3 mg

300,00%

Vitamin B2

4,2mg

300,00%

Vitamin B6

4,2mg

300,00%

Vitamin B12

7,2ug

300,00%

Selen

55ug

100,00%

Biotin

150ug

300,00%

Cink

5mg

50,00%

Pantotensav

6mg

100,00%

Niacin

32mg

200,00%

Vitamin E(alpha-TE)

36mg

300,00%

Magnézium

57mg

15,00%

Dr Wolz élesztősejt enzym

12gm-100milliard

 
     

Az ampulla  összetevői:
élesztősejtek * 59%, gyümölcslé-koncentrátum (narancs, grapefruit, citrom, körte, homoktövis, aronia, áfonya, csipkebogyó, áfonya, bodza, fekete ribizli), almalé-koncentrátum, almalé-koncentrátum (sárgarépa, cékla, csicsóka), Méz, borágóolaj, citromsav magnéziumsói, E-vitamin, cink-élesztő (élesztő, cink-citrát), acerola juice por, nikotinamid, szelén élesztő, természetes aroma, pantotenát, B12-vitamin, B6-vitamin, B2-vitamin, B1-vitamin, biotin * enzim élesztősejtek Dr. Wolz®

Kapszula

db

NRV

Likopin

2mg

 

Heszperidin

25mg

 

Quenzim Q10

30mg

 

Béta-glután élsztőböl

53mg

 

Folsav

200ug

100,00%

Vitamin C

40mg

50,00%

A kapszula összetevői:
Kapszula tartalma: acerola juice por, élesztőből származó béta-glükánok (Saccharomyces cerevisiae), citrus flavonoidok, paradicsomkivonat, Q10 koenzim, folsav. Kapszulahéj: hidroxi-propil-metil-cellulóz.

A Sanuzella® ZYM nemcsak az összes létfontosságú anyagot tartalmazza ugyanolyan bioaktív formában, mint a gyümölcsben és zöldségben. A Sanuzella® ZYM számos más bioaktív összetevőt is tartalmaz, amelyek ebben a koncentrált formában nem találhatók gyümölcsben vagy zöldségben.

A Sanuzella® ZYM természetesen nem tartalmaz glutént, laktózt, színezékeket és tartósítószereket.

1  A C, B6 és 12 vitamin, valamint a szelén és a cink hozzájárul az immunrendszer normál működéséhez.
2  A B1, B6, B12, C vitamin és a niacin hozzájárul a normál energiacseréhez.