0
Items : 0
Subtotal : Ft
View CartCheck Out
Minősítés
DIN EN ISO 9001:2008
E-mail
sanuzellasportline@gmail.com
Telefon
0670 7434787
Kérjen ajánlatot!
0
Items : 0
Subtotal : Ft
View CartCheck Out

DR Wolz minőség

Bízhat benne: mi készítjük a legmagasabb színvonalú előkészületeket és gyártási folyamatainkat. Különös jelentőséget tulajdonítunk Dr. Wolz rámutat a biológiai anyagok jó biohasznosulására is. Ok: A létfontosságú anyagok hatékonysága akkor a legjobb, ha természetes formájukban és szinergetikus összetételükben szívják fel őket.

https://www.facebook.com/watch/?v=717468015679550&extid=WwXCuaViwGwyCmsm

A Dr. A Wolz Zell GmbH DIN EN ISO 9001 szerint nemzetközileg elismert minőségi tanúsítvánnyal rendelkezik (fejlesztési, gyártási és értékesítési területeken), valamint tanúsított HACCP koncepcióval rendelkezik. A tanúsítási követelmények teljesítésével Dr. A Wolz Zell GmbH igénye a legmagasabb szintű minőség, az ügyfelek elégedettsége és a minőségirányítás folyamatos fejlesztése érdekében.

Mi a DIN EN ISO 9001 rövidítés?

A DIN EN ISO 9001 a nemzetközileg érvényes minőségirányítási szabvány az ISO 9000 ff szabványsorozatban. Ez a szabvány a minőségirányítási intézkedések alapelveit tartalmazza. Az első prioritás az ügyfélorientáció és a gyártási folyamatok folyamatos és átfogó fejlesztése.
 

Mi a HACCP?

A HACCP (veszélyelemzés és kritikus ellenőrzési pont) egyfajta biztonsági rendszer az élelmiszeripar számára. Az eredetileg a NASA számára tervezett kockázatkezelési rendszer a gyártási folyamatban felmerülő összes potenciális veszély elemzésére épül. A folyamatok lebontása a személyi higiéniától a kapcsolódó tisztítószerekig és a beszállítók minőségi előírásaitól függ. A HACCP koncepció célja a mikrobiológiai, kémiai és fizikai veszélyek azonosítása már a gyártás során, és ezek megfelelő intézkedésekkel történő kiküszöbölése.