0
Items : 0
Subtotal : Ft
View CartCheck Out
Minősítés
DIN EN ISO 9001:2008
E-mail
sanuzellasportline@gmail.com
Telefon
0670 7434787
Kérjen ajánlatot!
0
Items : 0
Subtotal : Ft
View CartCheck Out

Bélrendszer jelentősége a sportban

A bél különösen kihívást jelent a sportban!

A gyomor-bélrendszert erősen használják fizikai erőfeszítések során. Fontos szerepet játszik az energiaellátásban, az elektrolitok és a víz egyensúlyában, a bélben alkalmazott vazoaktív anyagok,és hormonok előállításában, valamint az immunrendszerben. Ezek a funkciók megszakíthatók intenzív folyamatos terhelések esetén. A kitartó futók 50% -a szenved stressz okozta hasmenésnek. És semmi sem rosszabb, mint ha hasmenést kap edzés közben vagy akár röviddel a verseny előtt. Ebben a helyzetben van értelme a bélműködés szabályozásának. Dr. A Wolz számos olyan készítményt kínál, amelyek hatékony támogatást nyújtanak itt.

Az immunrendszer szempontjából kiemelten fontos az egészséges bélflóra

Sok sportolónál a sportolás közben a belekben probiotikus baktériumokra is támaszkodik.Ez teljesen helyes, mert a túlzott edzés után  sportolóknak gyorsan kimerült immunrendszerét ismét alkalmassá teheti. Ezt egy Ausztrál sportoló tanulmány bizonyította, akiknek vérében az interferonok (immunsegítő fehérjék) mennyisége jelentősen csökkent. Az érték normalizálódott csak egy hónap tejsavbaktériumok bevétele után. A tudósok arra a következtetésre jöttek rá,hogy : a probiotikumok ellenállóképessé tehetik a versenyző sportolókat és javíthatják teljesítményüket. Mivel a probiotikus baktériumok letelepednek a bélben és kiszorítják a kórokozó baktériumokat, vagy azokat, amelyek megzavarják a bélflóra egyensúlyát. 

Azoknak a sportolóknak, akik kiváló minőségű tejsavbaktérium-készítményt keresnek, ajánljuk a  Darmflora plus select intens-et.Mivel ez a világon a piacon jelenleg elérhető probitotikumok között a legerősebb. A kereskedelemben beszerezhető egyéb készítményekkel összehasonlítva 8 különböző baktériumtenyészet van a bélflórában és a szelektben, amelyek a szabadalmaztatott mikrokapszula miatt védik a gyomor- és epesavakat, és ténylegesen megérkeznek a bélbe.