0
Items : 0
Subtotal : Ft
View CartCheck Out
Minősítés
DIN EN ISO 9001:2008
E-mail
sanuzellasportline@gmail.com
Telefon
0670 7434787
Kérjen ajánlatot!
0
Items : 0
Subtotal : Ft
View CartCheck Out

Ezt mondják a termékről

 

A Bundesliga nők a VfL Wolfsburgból

Heiko Wehe, a VfL Wolfsburg Vfl.Med vezetője

Mi várjuk Wolz talált hozzá megfelelő egészségügyi partnert női csapatunk számára.


A legendás német hátsó evezősök

Richard Schmidt (a Németország nyolcadik tagja 2009 óta (9 aranyérem 2009 óta az EM-en, a WM-en vagy az Olimpián!), A Német Evezős Szövetség (DRV) atléta szóvivője

Természetesen nem akarja elhagyni a hideg miatt közvetlenül a verseny előtt. Ezért nagy teljesítményű sportolóként biztonságosan kell játszania, amikor a mikrotápanyag-bevitelről van szó. Minden nap vesszük a Sanuzella ZYM sportvonalat az edzőtáborba, mert a legjobb tapasztalatokkal rendelkeztünk vele.


Lucas Liß

Lucas Liß, az egyik legsikeresebb kerékpáros Németországban, a 2015-ös világpálya bajnok és a 2016-os csapat világbajnoka

Szeretem a Sanuzella ZYM-et. Az edzés előkészítésében használom az immunrendszer támogatására és a benne lévő sok tápanyag miatt. Nagyon fontosnak tartom a sejtvédő hatást is, hogy másnap ismét megfelelő vagyok és produktív legyen.


Kristof Wilke

Kristof Wilke, a legendás német hátsó evezős és egykori ütőgép

A leginkább idegesítő dolog a verseny előtt az, ha nem sokkal később kiesik. Csak a megelőzés segít. A nagy teljesítményű sportolók különösen veszélyben vannak az edzésigényes szakaszokban. Ezért minden nap elviszem a Sanuzella ZYM-et az edzőtáborba. Akkor biztos vagyok benne, hogy beveszem az összes szükséges vitamint és ásványi anyagot.


Kerstin Hartmann

Kerstin Hartmann, nagy teljesítményű evezős (1x junior világ bajnok 2er kormányos nélkül, 1x német bajnok 2er kormányos nélkül)

A versenyek előtt hetente 25–28 órát edzek. Ugyanakkor a helyreállításhoz ugyanolyan fontos az edzések közötti regeneráció. Ha ezt elhanyagolják, gyorsan elkaphat valamit. Minden betegség hetekkel visszatér a képzésbe. Nagyon érzékeny vagyok a fertőzésekre, és most felfedeztem a Sanuzella ZYM-et számomra. Hozzájárul az immunrendszer normál működéséhez.


Julian szárny

Julian Flügel, többszörös német bajnok (félmaraton, sífutó középút, 10 km közúti futás) és 23-szor Hessian bajnok a sífutásban, közúti futásban, hegyi futásban és a pályán. 2016-ban képviseltette a német színeket a riolai olimpiai maratonon.

Hosszú távú futóként minden nap megyek a képességeimre az edzés során. Annak érdekében, hogy a test jobban átélje az intenzív edzési szakaszokat, fontos az immunrendszer további erősítése. Ezért veszem a Sanuzella ZYM-et. Ez támogatja a fitneszomat.


Karl Schulze

Karl Schulze, felső evezős (2006-os világbajnok, 2012-es olimpiai bajnok, 2013-as európai bajnok, 2015-es világbajnok és 2016-os olimpiai bajnok az evezős párosban)

A Sanuzella ZYM sportvonal különösen fontos számomra az edzés előkészítése során. Fenntartom a mikrotápanyag-egyensúlyomat és támogatom a védelmi rendszeremet. A test védekezőképességét támogatni kell, különösen olyan szélsőséges követelmények esetén, mint eső, szél és hideg.


Irina Mikitenko

Irina Mikitenko – világszínvonalú maratoni futó (2008-as világmaratoni rekord, a londoni maraton többszörös győztese és német rekordőr)

A Sanuzella ZYM több mint 15 éve állandó társam, és ezt határozottan ajánlom a sportolóknak. Az edzés és a verseny szakaszában már régóta bíztam a Sanuzella ZYM-ben. Támogat engem a teljesítményemben és a regenerációban.


Uwe Hochenwarter

Uwe Hochenwarter, hegyikerékpár-profi (Karintia / Ausztria)

A felső osztályú sportban a testnek minden nap a legjobban kell teljesítenie. Mind az edzésben, mind a versenyekben. A táplálkozás fontos szerepet játszik itt. Nagyon intenzíven foglalkozom ezzel a témával, és próbálok folyamatosan fejleszteni és jobban kihasználni a táplálkozási technológiákat. Edzőn keresztül a Sanuzella ZYM sportlinemre jöttem, és hihetetlen volt a siker. Egy hónapos kezelés után az immunrendszer regenerációját és működését támogatták. Egész télen használtam a terméket.


Angela Maurer

Angela Maurer, ötszörös úszó világbajnok

Már 15 éve veszem a Sanuzella ZYM-et. Mivel észrevettem, hogy a Sanuzella ZYM-mel támogatni tudom a regenerációt és az edzéseimet.


1.FSV Mainz 05 II

Patrick Pflücke, Aaron Seydel, Devante Parker, az első FSV Mainz 05 II játékos

Futballistaként minden időben ki kell szállnia, és tennie kell valamit az immunrendszere érdekében. A Sanuzella ZYM-rel biztonságban érezhetjük magunkat.


Julia Richter

Többszörös német bajnok és aranyérmes az evezésben (kettős négy)

Nyári sportolóként egész évben alkalmasnak kell lennie. Két éve támaszkodom olyan enzim-élesztősejtekkel történő készítményekre, mint a Sanuzella ZYM sportvonal, mert ez nagyon jó számomra az edzés és a verseny során. A Sanuzella a csónakban, a súlyteremben és az egyetemen végzett kemény munka után is támogatja a regenerációt. Csak így érhető el a legjobb atlétikai teljesítmény.


Josephine Obermann

Német nemzeti curling játékos (jobbról jobbra)

A sok kirándulás és a verseny nagy stressz miatt állandóan hideg voltam. Immunrendszerének támogatása érdekében táplálkozási szakemberem a Sanuzella ZYM sportsline enzim élesztõsejt-készítményt javasolta. Eddig jó tapasztalatok voltak ezzel kapcsolatban.


Jannik Ernst

Jannik Ernst, a német félmaratoni versenyző a juniorok között

Hosszú távú futások során gyakran a korlátra kell állnom. Ezután a test észrevehetően gyengül. Ezért veszem a Sanuzella ZYM-et, mert észrevettem, hogy a Sanuzella ZYM-mel támogatni tudom a regenerációt és az edzéseimet.


Tobias Kroner

Speedwayport profi

A Speedwaysportban fontos, hogy teljes koncentrációt és fizikai teljesítményt érjünk el, és többször is egy versenynapon. Ezért elengedhetetlen a terhek közötti gyors regeneráció. A Sanuzella ZYM sportvonal segít nekem, hogy teljes mértékben kihasználjam a lehetőségeimet.


Sabine Spitz

Sabine Spitz, többszörös világbajnok és a hegyikerékpáros világbajnok

Versenyképes sportolóként folyamatosan edznem kell. Gyorsan regenerálnom kell, és vigyáznom kell, hogy ne betegjek. A Sanuzella (R) ZYM szedése óta észrevettem, hogy nagyon jól támogat. Számomra egy igazi energiatermék.


Hans Ludwig Sattler

Hans Ludwig Sattler, aktív triatlon versenyző 22 éve, 8x Ironman győztes, 3x világbajnok

Sok éven keresztül magas szintű edzéseket folytattam. Természetesen ez csak akkor lehetséges, ha a test együtt játszik, az edzéskoncepció megfelel és a regenerációt megtervezzük és értelemben támogatjuk. Meggyőződésem, hogy a Sanuzella® ZYM évek óta értékes támogatást jelent számomra. Hét Ironman győzelem és három Világkupa cím bizonyítják ezt.


Jeffrey Frisch

Jeffrey Frisch, kanadai lesikló

Nagyon csodálatos. A Sanuzella ZYM kiváló támogatást nyújt a regenerációhoz intenzív edzés után. Évek óta használom a Sanuzella ZYM-et.